Cabinetul Medical Genes Elena

Desi Cabinetul Medical Genes Elena este o locatie relativ noua pe harta cabinetelor medicale timisorene, vasta experienta in medicina interna si cardiologie si competentele in ecografie generala, ecografie tiroidiana, EKG, ozonoterapie si plasmoterapie, ne fac cunoscuti in domeniul medical dinTimisoara.

Medicina generala Timisoara

Bine ati venit la Cabinetul Doctor Genes Elena

Specializarile oferite sunt urmatoarele:

 • cardiologie si medicina interna, avand competente in
  • ecografie generala
  • – ecografie tiroidiana
  • – ozonoterapie
  • – plasmoterapie: terapie PRP, terapie vampir si infiltratii articulare, cu efecte in cosmetologie, dermatologie sau ortopedie.

Desi Cabinetul Medical Genes Elena este o locatie relativ noua pe harta cabinetelor medicale timisorene, vasta experienta in medicina interna si cardiologie si competentele in ecografie generala, ecografie tiroidiana, EKG, ozonoterapie si plasmoterapie, ne fac cunoscut in Timisoara.

Investigatiile si terapiile realizate in acest cabinet se vor face personalizat pe necesitatile si problemele fiecarui pacient in parte, domana doctor Genes, implicandu-se in mod direct in solutionarea tuturor cazurilor preluate.

Toate terapiile se vor desfasura in conditii de maxima siguranta, in conformitate cu totalitatea regulilor europene vizate. Siguranta si confortul pacientului reprezinta o prioritate absoluta a acestui cabinet medical.

Aparatura folosita este una de ultima generatie, asigurandu-se in acest fel o rata mult mai mare a succesului in procesul medical.

Diagnosticarea si evaluarea optima a fiecarui caz in parte, aduc dupa sine o mai buna gestionare a tratamentului necesar. Este cunoscut faptul ca succesul tratarii unei afectiuni este o coroborare intre priceperea medicului, precizia aparatului si disponibilitatea pacientului de a se lasa pe mana acestora. In acest sens, domana doctor va asigura ca aparatura cu care lucreaza este certificata atat de ministerul sanatatii, cat si de forurile superioare direct raspunzatoare de aceste certificate.

Ceea ce aveti dumneavoastra de facut, este sa va lasati pe mainile specialistului medical si sa va bucurati de o imbunatatire a starii generale de sanatate, de rezolvarea completa a problemelor ce v-au determinat sa apelati la profesionalismul, tenacitatea si expertiza pe care o am.

Cabinetul are contracte cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, motiv pentru care, dumneavoastra puteti beneficia de o serie de avantaje si facilitati.

dr. Genes Elena

Conditii de acordare a consultatiilor in ambulatoriul de specialitate  pentru persoanale asigurate:

 1. cardul de sanatate
 2. bilet trimitere de la medicul de familie
 3. buletin de identitate
 4. adeverinţă serviciu – pentru angajaţi
 5. carnet de şomaj – pentru şomeri
 6. cupon de pensie – pentru pensionari
 7. adeverinţă elev sau student
 8. adeverinţă de la primarie – pentru cei cu ajutor social
 9. scrisoare medicala/bilet externare din spital (pentru consultatie de control)

SERVICII DECONTATE (GRATUITE PENTRU PACIENT) SUNT SERVICIILE PRIN CASA DE ASIGURARI DE SANATATE. ACESTEA SE POT EFECTUA DOAR PE BAZA BILETULUI DE TRIMITERE ELIBERAT DE MEDICUL DE FAMILIE, CATRE MEDICUL SPECIALIST.

Program:

Luni si Marti: 14.00 – 22.00

Miercuri, Joi si Vineri: 12.30 – 20.30

Competente

PRINCIPALELE SERVICII

Medicina interna este specialitatea careia trebuie sa va adresati atunci cand  apar semne  si simptome  ce va afecteaza calitatea vietii, dar si  periodic, anual, pentru un control general de rutina.

Intrucat oxigenarea insuficienta de la nivel celular este cauza principala a imbolnavirilor, dar si a imbatranirii, ozonoterapia porneste de la premiza imbunatatirii oxigenarii tesuturilor.

Ecografia este o metoda imagistica noninvaziva, nedureroasa, ce foloseste undele sonore cu frecventa inalta pentru a produce imagini unidimensionale, bidimensionale sau tridimensionale ale organelor interne, putand fi repetata fara riscuri, ori de cate ori este nevoie.